Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Марин Петков: Всички показахме характер и искахме победата до последния миг

Крилото на Левски Марин Петков говори след победата с 2:0 срещу Славия в дербито на „Георги Аспарухов“ Според младежкия национал „белите“ играят атакуващ футбол и може да победи всеки в първенството.

profittips-the best football tips

„С оглед на мача и на това, че малко време имахме като отбор да се съберем преди него – първото полувреме стояхме много добре. Второто полувреме и с течение на минутите се поуморихме. Видя се накрая. Това са нещата от футбола. Важно е, че взехме трите точки“, каза Петков.

profittips-the best football tips

„Не мисля, че ни изненадаха. Те играят много нападателен футбол с доста подавания. Могат да победят всеки в това първенство и всеки мач срещу тях е труден“, продължи той.

profittips-the best football tips

„Всички показахме характер и искахме победата до последния миг. Видяхте, че когато всички бяхме изморени направихме атака и вкарахме втори гол. Нашият отбор има доста лидери. Не мисля, че съм един от тях. Аз съм млад, давам всичко от себе си. Надявам се така да продължи и всичко да е наред“.

„Надявам се да се възстановим по най-добрия начин. Всеки да направи нужното като професионалист и се надявам срещу Лудогорец да сме по-свежи и да ги победим“, каза още Петков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker