Левски (София)Първа лигаФутбол

Марин Петков: Не е приятно, когато феновете не са единни с факторите в клуба, дори с играчите

Марин Петков сподели впечатленията си от нулевото равенство на Левски срещу Черно море и протеста на „сини“ привърженици, които забавиха първия съдийски сигнал на мача, нахлувайки на терена на стадион „Георги Аспарухов“. Младежкият национал на България получи награда за „Играч на мача“ за неделния двубой в столицата, в който той игра на не особено типична позиция – ляв краен защитник.

profittips-the best football tips

„Със сигурност не е приятно, когато феновете не са единни с факторите в клуба, дори с играчите. Не е приятно, но трябва да се абстрахираме от тези неща и да си вършим работата на терена“, сподели Марин Петков.

profittips-the best football tips

„Мисля, че днес се представихме добре най-вече в защита. Имахме своите шансове да реализираме обаче не всеки път се получава. Трябва да гледаме напред. Мисля, че всеки, който ме наблюдава, знае, че имам функции напред, но няма проблем да се изявявам, където треньорът прецени“, заяви той.

profittips-the best football tips

„Надявам се да бъдем сигурни в защита както днес и напред да се представим по-добре от днес и да реализираме“, каза още футболистът на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker