Левски (София)НационалиТОПФутбол

Марин Петков: Тази победа беше изстрадана, когато играеш на такъв стадион, ти идва повече енергия и желание

Младежкият национал на България Марин Петков сподели впечатленията си след победата с 1:0 като гост на Полша в квалификация за Евро 2025. Той стана автор на единственото попадение в мача с прецизен далечен удар, който съхрани шансовете на „лъвовете“ за класиране на големия шампионат.

profittips-the best football tips

„Емоциите са много хубави. Винаги когато играеш за България и побеждаваш, радостта е голяма. Чест е да играеш за страната си. Вкарах в няколко поредни мача и това натрупва игрово самочувствие“, заяви Петков, минути след края на мача.

profittips-the best football tips

„Всеки един искаше достатъчно тази победа и поздравявам отбора. Не мисля, че това, че играя повече в Левски ми дава повече самочувствие. Давам всичко от себе си и се получава.“

„Стадионът беше много хубав като инфраструктура. Когато играеш на такъв стадион, ти идва повече енергия и желание.“

profittips-the best football tips

„Не сме далеч, трябва да си вдъхнем повече увереност и самочувствие. Тази победа беше изстрадана и ще ни вдъхне повече самочувствие. Надявам се да се класираме на Европейското първенство“, каза още Марин Петков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker