Първа лигаСлавияФутбол

Мартин Кушев: Допуснахме елементарни грешки в защита, изглеждаше, че Арда имат повече желание от нас

Помощник треньорът на Славия Мартин Кушев говори след поражението на „белите“ от Арда (1:3) в Кърджали. По първоначална информация от телевизията Златомир Загорчич има здравословно неразположение, който е възпрепятствал неговото интервю.

„Поздравявам Арда. Заслужена победа. Изглеждаше, че имаха малко повече желание от нас. Не, че нямахме желание, но така изглеждаше отстрани на терена. Нашата слабост е, че не успяхме да си реализираме положенията, а от другата страна допуснахме много леки голове. Поздравявам домакините и им пожелавам успех“, коментира Кушев.

profittips-the best football tips

„В моменти, когато трябва да вдигаме оборотите, не го направихме. Допуснахме елементарни грешки в защита, които доведоха до головете на Арда. Не мисля, че нямахме мотивация. Отборът игра много добре в няколко мача срещу Арда, в които заслужавахме победата, има натрупване на много неща, които са причината“, отбеляза асистентът на Златомир Загорчич.

„Ние със сигурност ще излезем на 100% за трите точки в последния мач и се надяваме, че ще ги вземем“, заяви Мартин Кушев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker