ТОПФутболЦСКА-София

Матай: Проспахме първите минути на втората част, но и картоните бяха леко пресилени

Капитанът на ЦСКА Юрген Матай говори след края на първия полуфинал за Купата на България, загубен от тима му. Той призна, че тимът му е „проспал първите няколко минути“ на второто полувреме, но в същото време отправи и някои забележки към арбитъра на срещата.

profittips-the best football tips

„Някой път, когато започне второто полувреме, можеш да проспиш първите няколко минути. Те успяха да вкарат гол, след това им дадохме много пространства да играят, но ние също играхме добре. Имахме два дни да се адаптираме към новата схема на треньор и се видя, че можем да играем добър футбол. Те имат добри и бързи футболисти, дадохме им твърде много пространства. Видя се, че имаме потенциал с новата формация и мисля, че нещата ще се получат.

profittips-the best football tips

Когато победиш с 1:0, имаш предимство. Те имат предимство преди втория мач. Те се радват предварително, но това не значи, че ще победят. ЦСКА ще излезе пределно мотивирано. Червените картони бяха една идея пресилени, съдията не свири лошо, но в тази ситуация можеше да им даде по един жълт картон.

profittips-the best football tips

Днес разочаровахме феновете, но те ще бъдат в Пловдив и няма да се усети, че сме гости. Което си говорим в съблекалнята, трябва да го запазим за себе си. Предпочитам да не давам информация.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker