Левски (София)Футбол

Мило Борисов: Радваме се, че успяхме да привлечем Ел Джемили

Генералният спонсор на Левски Мило Борисов говори за трансфера на Джавад ел Джемили на „Герена“ и не скри задоволството си, че е спомогнал за привличането му. Това стана чрез учредената от него и сестра му Роси МакКий Фондация „Спорт в България“.

profittips-the best football tips

Двамата присъстваха на вчерашната тренировка на сините и говориха лично с испанеца. Той бе трансфериран точно преди година от кипърския Акритас Хлоракас, като сумата за трансфера бе осигурена изцяло чрез дарение от фондацията. В момента Ел Джемили е водещият реализатор на тима с осемте си попадения, като три вкара през пролетта. Логично вече има и сериозен интерес към него от клубове от Европа и Азия. До края на сезона той ще бъде следен от скаути и не е изключено да си стигне до негов трансфер през лятото.

profittips-the best football tips

,,Радваме се, че успяхме чрез Фондация „Спорт в България“ да помогнем да се осъществи трансферът на Джавад ел Джемили. Той се вписа отлично в отбора и само година след това вече показва отлични резултати за „Левски“, заяви Мило Борисов след тренировката.

profittips-the best football tips

Той говори и с треньора Николай Костов за начина на подготовка преди официалните мачове. „Тренировките ни са многофазови и натоварващи. Повечето хора не знаят, че футболистите по време на мач са на „червената линия“, като вдигат пулс до почти 200 удара, което налага изключителна подготовка“, разказа 60-годишният специалист.

Генералният спонсор на Левски помогна финансово и за привличането на Роналдо от бразилския Баия през 2022 година, като даде заемни средства на два транша.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker