ЦСКА-София

Михаил Александров разкри какви са плановете на клуба: Всичко по стадиона върви по план!

Техническият директор на ЦСКА Михаил Александров говори на първата си пресконференция, след като зае този пост в клуба.

„Искам първо да благодаря за поканата от ЦСКА. Започвам кариерата си на директор на същото място, на което съм започнал като футболист. Беше важно да се случи. Ще направим инфраструктурни промени. Трите основни точки са базата в Панчарево и стадиона, за който знаете. Да успокоя, че всичко по стадиона върви по план. Ако има новини по него, ще сте първите, които ще го знаят“, сподели Александров.

profittips-the best football tips

„Искаме да изградим чисто нов терен за Б отбора в Панчарево. Той ще бъде под формата и на стадион, за да спазва наредбите на Втора лига. Ще гледаме да спазим всички наредби. Готови сме да го изградим на базата на Панчарево. Ще служи за тренировка на отборите. Вторият терен ще е изкуствен закрит балон. Ще го модернизираме, за да може да се ползва през цялата година. Ще гледаме да е функционален дори за тренировки на първия отбор“, добави той.

„Третото подобрение е да свържем всички звена и сгради там, за да направим фитнес и възстановителен център като големите отбори. Ще поставим хидрозона с басейни, голям функционален фитнес и ресторант. Докторът ще има важна роля за храната. Искам да затворим цялата база, да вкараме най-модерните неща от бъдещето“, каза още техническият директор на „червените“.

profittips-the best football tips

„За базата на ДЮШ трябва да е най-хубавата в България. Чисто нова с доста сериозна за българските стандарти площ. Ще бъде близо до метростанция. Ще имаме терени с естествено покритие, но и изкуствено за тежките атмосферни условия. Фитнес за малките футболисти ще има, възстановителен център, пансион. Ще има хотел, ако някой отбор иска да направи подготовка при нас.

Ще има кухня и ресторант за децата, за да се създадат правилни навици. Ще имаме и перално помещение. То е изключителна рядкост за школите Имам привилегията скоро да ви поканя на самото място на ДЮШ, за да дам информация как ще се изгради базата. Може да видите ориентировъчно как ще изглежда. Имаме два терена пълен размер и два 9 на 9. Хотел, СПА, фитнес, медицински център“, допълни Михаил Александров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker