Извън БългарияФутбол

Мъри Стоилов: Искаме в Суперлигата, но само 45 минути не са достатъчни за това

Българският треньор говори след равенството 1:1 с Тузласпор. Мъри Стоилов критикува представянето на играчите си и напомни каква е целта пред тима.

profittips-the best football tips

„Не успяхме да изиграем мача на най-високо ниво. Бяхме добри през първото полувреме, имахме и възможности. Трябваше да се възползваме от тях и да вкараме гол, а по този начин да ни бъде по-лесно през втората част.

profittips-the best football tips

Не съм много доволен от второто полувреме като игра. Не съм доволен и от това, че играта беше спирана твърде често. Не мисля, че тази ситуация помага на някого. И ние не успяхме да стигнем до желания гол. И двата гола в мача бяха плод на късмет.

profittips-the best football tips

Както казах миналата седмица, още нищо не е свършило. Трябва да продължим пътя си с голяма мотивация и амбиция. Днес трябваше да изиграем много по-добър мач, защото имаме цел. Искаме да се класираме в Суперлигата, но само 45 минути не са достатъчни за това.“

Снимка: „Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker