Извън БългарияЛевски (София)Първа лигаФутбол

Мъри Стоилов набеляза играч на Левски

Треньорът на турския Гьозтепе Станимир Стоилов успя да изпълни клубната цел и да класира тима за Суперлигата. Към края на сезона клубът вече се насочва върху лятната селекция, с която да се затвърди сред най-добрите в южната ни съседка.

profittips-the best football tips

Според информация на турската медия gazetedeyugin,tr, в плановете на отбора от Измир попада атакуващият полузащитник на Левски Джавад Ел Джемили. От изданието пишат, че ръководството и Мъри Стоилов подготвят отбора за фурор в елита на Турция.

profittips-the best football tips

От медията съобщават, че „Гьоз-Гьоз“ ще се свърже с Левски, за да направи опит да привлече мароканският халф през лятото. Ел Джемили дойде на стадион „Георги Аспарухов“ именно когато Станимир Стоилов беше треньор на ‘сините“.

profittips-the best football tips

През настоящия шампионат Ел Джемили вкара 8 гола и направи 3 асистенции в 25 мача в Първа лига. Негов трансфер в Измир обаче е малко вероятен, тъй като на този етап Стоилов не е заявил интерес към играчи от България.

През зимата също имаше редица спекулации за евентуални трансфери от Първа лига към „Гьоз-гьоз“, но единствено бившият бранител на ЦСКА 1948 Елитон подписа с турския тим.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker