Левски (София)Футбол

Мъри Стоилов: Нямам злоба към Левски! Оставих отбор, който исках да стане шампион

Станимир Стоилов даде интервю пред колегите от „Гонг“, в което бе попитан за последните събития в Левски, а и за напрежението между него и ръководството на клуба и за напускането на стадион „Георги Аспарухов“ през миналата година. Ето какво каза той:

„Хубавото нещо беше, че протестът беше мирен, нямаше разправии. Всеки още има право в тази държава да протестира мирно. Аз имам мнение, че може би не трябваше протестът да е на мач, но след като са го преценили, са го направили. Добре че всичко мина както трябва. Голямото нещо за Левски винаги е долу на терена. Всички друго може да се изкривява, може да се прикрива, да се пускат фалшиви и неясни сигнали. На терена нищо не можеш да скриеш.

profittips-the best football tips

Там трябва Левски да е силен и непобедим. Може и да загубиш, но да играеш на високо ниво. Тогава приемам всякакъв вид резултати и да развиваш клуба си. На терена е най-важното нещо. Хората трябва да виждат, както аз казвам, горд Левски. Левскарите обичат гордия Левски. Ходят и на стадиона. 

Не е приятно, когато има непрестанни разправии или фалшиви сигнали. Аз съм изненадан и още с напускането си усетих някаква злоба към мен от ръководителите. Не виждах причина за нея. Аз си тръгнах като бял човек. Казах всичко, което имаше да казвам и не скрих нищо. Оставих отбор, който да радва хората. Отбор, с който исках да стана шампион, но те отказаха. По-важно беше да се назначат техните ръководители и да не е Мъри там.

profittips-the best football tips

Те много добре знаеха, че с назначени ръководители аз няма да бъда там. И да се смени Ивков. Това беше най-важното. Ивков не подписваше всички документи, които на тях им харесваше или бяха в ущърб на Левски. Затова се стигна до скандалите за прословутия договор за управление, стигна се дотам да се говори, че не е точно договор за управление, ама пише договор за управление. Такива жалки обяснения от жалки хора. 

Препоръчвам по-малко фалшива информация, повече нещо да се види на терена. Като оплюеш някого, дали мен или друг, или кажеш някоя полуистина или лъжа, няма да помогне на Левски да е по-добър на терена. В никакъв случай! 

Аз не мога да имам злоба към Левски или към хора, които са работили в Левски. Казвам истината, че не ми харесва, но нямам злоба“ сподели Стоилов. 

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker