Извън БългарияФутбол

Мъри Стоилов скастри футболистите си

Станимир Стоилов напомни на футболистите си, че промоцията на тима не е даденост. Неговите играчи заършиха наравно 0:0 в последния засега двубой от Втора лига на Турция и по този начин изостават на осем точки от лидера и водят с девет на следващия след тях тим в класирането.

profittips-the best football tips

Според правилата директна промоция получават само първите два тима в крайното класиране. Класиралите се между трето и шесто място участват в плейофи за промоция, които ще определят още един тим, който ще се състезава в елита на Турция през следващия сезон.

profittips-the best football tips

„Ние сме в добра позиция, но не сме си свършили работата. Имаме още 7 мача. Във футбола никога не трябва да се говори без да имаш резултати. Не ни интересува какво правят отборите след нас. Важно е какво правим ние. Ако печелим, не ни интересуват другите. Първо ще се погрижим за себе си.

profittips-the best football tips

Целта ни е да печелим всеки мач. Ще работим здраво за това и ще се концентрираме само върху изявите си на терена“, каза Стоилов, цитиран от турски медии.

Снимка: „Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker