Извън БългарияПърва лигаТОП

Мъри с нова трансферна цел от Първа лига

Още един футболист от Първа лига е свързван с трансфер в Гьозтепе. Турските медии твърдят, че воденият от Станимир Стоилов отбор следи ситуацията около българския национал Доминик Янков.

profittips-the best football tips

Слад като Мъри застана начало, тимът от Измир значително подобри представянето си и отново върна надеждите си за промоция в Суперлигата.

profittips-the best football tips

Гьозтепе завърши първия полусезон на трета позиция в класирането с 32 точки, а през пролетта „Гьоз Гьоз“ ще атакува първите две места. За целта ще са нужни нови попълнения, а едно от спряганите имена е това на футболиста на Лудогорец.

profittips-the best football tips

23-годишният офанзивен полузащитник изигра 19 мача за „орлите“ през този сезон, в които реализира три гола. Договорът му с шампионите е до лятото на 2025 година, а според информацията турският клуб ще опита да вземе Янков под наем с опция за откупуване.

 Наскоро медиите в югоизточната ни съседка разкриха също за интерес от страна на Гьозтепе към Антоан Бароан от Ботев (Пловдив) и Уелтън от Левски, но слуховете за нападателя на „канарчетата“ бяха опровергани.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker