ФутболЦСКА-София

Назон остава на „Армията“ за началото на сезона

ЦСКА-София няма да бърза с продажбата на Дюкенс Назон, информира „Тема Спорт“. „Армейците“ почти сигурно ще трансферират нападателя до края на летния трансферен прозорец.

profittips-the best football tips

Интерес за голмайстора имат клубове от далечният изток, чиито скаути са наблюдавали хаитянинът в няколко двубоя през пролетта.

profittips-the best football tips

Има информация, че на „Българска армия“ ще бъдат привлечени поне двама нападатели до две седмици, тъй като тяхната адаптация ще отнеме известно време, а новият сезон чука на вратата. Назон ще стартира шампионата,а до негова продажба ще се стигне на по-късен етап от лятото.

profittips-the best football tips

Въпреки сериозния голов принос на Назон през кампанията, той не се представи на ниво във важните мачове – вкара само едно попадение срещу тимовете в Топ 4, и то след подарък от Пламен Андреев. Червените са готови да се разделят с нападателя при подходяща оферта. Той няма да започне подготовка с ЦСКА, тъй като е ангажиран с участието на Хаити на Голд Къп. Турнирът в САЩ стартира на 24 юни, а Назон и компания ще имат мачове най-малко до 2 юли. Червените почти сигурно ще успеят да реализират силна сделка за правата му, след като през сезона отбеляза 18 попадения в първенството.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker