Други отбориТОПФутболЦСКА-София

Най-важният мач за Стамен Белчев ще реши съдбата му

Тази вечер от 18:45 ще се изиграе двубоя между Ботев Пловдив и ЦСКА. Гостуването на тима на Стамен Белчев в Пловдив не само ще определи кой ще бъде финалист за Купата на България, но и се явява най-важния мач за треньора на тима.

profittips-the best football tips

Както беше обяснено от ръководни кадри в „Борисовата градина“, ако Белчев спечели Купата на България, той ще бъде оставен и през следващия сезон. Но това минава през отстраняване на Ботев, който води с един гол след първия полуфинал между двата тима.

profittips-the best football tips

Пловдивчани нямат особени проблеми и вероятно ще излязат с непроменен състав спрямо предишния двубой. ЦСКА ще бъде без Фернандо Каранга заради наказанието му. Под въпрос е дали Юрген Матей ще започне мача с Ботев днес. заради слабото си представяне в дербито. Иван Турицов се завръща в групата след отсъствие от месец и половина поради контузия.

profittips-the best football tips

Не пропускайте да проследите решаващия полуфинал за Купата на България тази вечер в TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker