ТОПФутболЦСКА-София

Нападател на ЦСКА поема към Полша?

Атакуващия полузащитник на ЦСКА Лазар Туфегджич може да продължи кариерата си в Полша, пишат медиите в страната. Както вече е ясно, сърбинът отказа да разтрогне с „червените“ и прави всичко възможно да остане в отбора поне докато си намери нов.

profittips-the best football tips

През есента записа 50 минути, а в повечето мачове дори не попадаше в групата на „армейците“. Сега обаче 26-годишният халф е склонен да си тръгне, а към него има и конкретен интерес. Според полски източници един от кандидатите за подписа му е Гурник Забже.

profittips-the best football tips

Не е изключено обаче сръбският футболист да се прибере и в родината си, тъй като към него има две оферти от отбори от местния елит.

profittips-the best football tips

Туфегджич е юноша на Цървена звезда. Той пристигна на „Армията“ през лятото на 2022 година от Спартак Суботица, а в кариерата си има две участия за националния отбор през 2021-ва. Така и не успява да се наложи в състава и през лятото бе изваден от групата. Записа няколко двубоя след идването на Нестор Ел Маестро, но после отново изпадна зад борда и дните му в ЦСКА са преброени.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker