Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Напрежение в Левски след разгрома в Разград!

Левски допусна тежко поражение като гост с 1:5 от Лудогорец. След последния съдийски сигнал двама от основните играчи на „сините“ Рикардиньо и Джевад Ел Джемили влязоха в конфронтация помежду си, видимо изнервени от поражението.

profittips-the best football tips

Футболистите на столичани поздравиха своите многобройни привърженици, които напълниха гостуващия сектор и ги подкрепиха, въпреки срамния резултат. Бразилецът видимо бе афектиран и изнесе лекция на част от съотборниците си.

profittips-the best football tips

При напускането на терена нападателят влезе в словесен спор с Ел Джемили, но конфликтът бе спрян от човек от щаба на тима, за да не се стигне до по-сериозна саморазправа помежду им.

profittips-the best football tips

„Ако единият не е подал или не е видял на другия и той се е обидил, влизат под емоция, не могат да се контролират, обаче ще се вземат мерки и за двамата. Няма смисъл да говоря веднага след мача, но ще има наказания“, коментира ситуацията старши треньорът Николай Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker