Левски (София)ТОПФутбол

Наско Сираков загатна за трансфер на Уелтън

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори пред „Спортал“. Там той сподели, че „сините“ водят преговори с доста играчи и ще подпишат с двама и дори трима от тях.

profittips-the best football tips

„На мен ми се иска да взема поне още пет-шест нови. Въпросът е доколко имаме финансови възможности. При всички положения искаме да се подсилим, защото имаме крещяща нужда на определени позиции. Прекалено сме рехави“.

profittips-the best football tips

„Със сигурност. Имаме набелязани играчи, но ние и досега имахме. Не можахме да привлечем някои от тях на базата на високите финансови претенции, които имаха, което е абсолютно нормално. Не се сърдя на нито един футболист, че иска да получава повече пари. Бил съм от тази страна на барикадата, така че ги разбирам. Но имаме бюджет, от който не можем да мърдаме“.

profittips-the best football tips

Също така собственикът на „сините“ е категоричен, че предвид финансовото състояние на клуба всеки един футболист може да бъде продаден, но не за жълти стотинки. Сираков допълни, че е възможен зимен трансфер на Уелтън или Кордоба, но не и на двамата.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker