Левски (София)

Наско Сираков: Не ме пита какъв комарджия съм?

Мажоритарният собственик на Левски направи любопитно изказване по време на обстойното си интервю в „Дарик радио“. Към края на разговора водещият Стефан Стоянов попита събеседника си дали е пропуснал въпрос, който да му зададе, при което Сираков отговори.

profittips-the best football tips

„Не ме пита какъв комарджия съм? Наслушах се на тези мантри и лъжи. Спрях преди 30 години да плащам данък обществено мнение. Не ме вълнува кой какво говори за мен, но се наслушах на глупости. Да обявя, че никога не съм бил комарджия.

profittips-the best football tips

Играл съм само покер и съм спечелил много пари на тази игра. Има много свидетели. Всички съотборници ми играха покер. Нямаше какво да правим друго“, сподели Наско Сираков.

profittips-the best football tips

„Ходил съм по турнири и там съм печелил. Преди 12-15 години не съм сядал освен на бридж белот на нищо друго да играя. Мога да си позволя всеки ден да ходя на казино, но не ми е приятно.

Понеже много приказват мисля скоро с Антон Краус пак да почна да ходя по турнири. Той е страшен комарджия на покер. Той ходи повече, но аз съм много по-добър“, каза още мажоритарният собственик.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker