Извън БългарияНационалиФутбол

Националите ни по футбол с юбилеен екип

БФС и италианската компания „Макрон“ представиха новата екипировка, с която националния ни отбор ще дебютира в събота. Това ще се случи в европейската квалификация срещу Литва.

profittips-the best football tips

Още през зимата футболната ни централа сключи договор за сътрудничество с италианската компания с продължителност до 2028-ма година. „Лъвовете“ вече играха с екипировка, произведена от „Макрон“ – срещу Черна гора и Унгария.

profittips-the best football tips

За пръв път в модерната си история националите на България ще имат три различни екипа. В двубоите срещу Литва и Сърбия от квалификациите за Евро 2024 ще излязат с традиционната бяла фланелка, а другите два екипа ще бъдат представени на по-късен етап.

profittips-the best football tips

И в трите екипа е ползвана релефна материя, вдъхновена от Голямата базилика в Плиска. Материята на екипите е от най-високо качество и осигурява допълнително проветряване по време на мач. Гащетата са с „баскетболна“ кройка и завършек в златно. На гърба на фланелките е изобразено юбилейното лого на БФС.

Екипите, които бяха представени като кулминация на първата съвместна колекция на БФС и „Макрон“, са произведени на 100% от рециклирана пластмаса. Италианската компания набира сериозна скорост на световния пазар и понастоящем е в топ 3 на производителите на спортна екипировка откъм обем и брой клиенти.

Снимка: сайтът на БФС

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker