Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Национал напуска Локомотив София през лятото

Национал напуска Локомотив София през това лято. Той няма да продължи договора си с клуба, който изтича след края на сезона.

Вратарят и национал на Гамбия Бубакар Гай, който е резервен страж на тима, вече е изиграл последния си двубой за тима. След като участва в Купата на Африка, той се контузи и дълго време беше извън строя.

Тимът на Локомотив няма да му търси заместник. „Железничарите“ смятат да заложат на двамата българи – Александър Любенов и Жарко Истатков, за следващия сезон.

„Червено-черните“ от столичния квартал „Надежда“ е активно замесен в борбата за оцеляване и тепърва предстои да разберем дали ще играе в Първа или във Втора лига през следващия сезон.

Днес столичните „железничари“ приемат Ботев Враца в мач от 33-ия кръг на Първа лига. Двубой, който е ключов за класирането на водения от Красимир Балъков отбор.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker