Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

На „Герена“ стартират преговори за нови договори с четирима

Левски стартира от много рано преговорите за нови договори с четирима от играчите. Става въпрос за Пламен Андреев, Марин Петков, Асен Митков и Джавад Ел Джемили. Контрактите им изтичат през лятото на 2025г. но ръководството искат да се застраховат от нов случай „Краев“.

profittips-the best football tips

Първите трима може и да нямат 20 години, но са твърди титуляри на „Герена“. Испанецът с марокански корени пък е конкурент за Рикардиньо за голмайстор номер 1 на сезона. И в момента е с едни гърди пред него.

profittips-the best football tips

Според запознати „сините“ вече имат обеца на ухото от сагата с Жереми Петрис и Андриан Краев, която завърши неуспешно за тях. Клубът не успя да ги склони да подновят договорите си. Петрис бе продаден, макар и за скромна сума в Белгия, но Краев продължава да стои на „Герена“ заточен във втория отбор и да чака да дойде лятото, за да си намери нов дом. От Левски се надяват, че тази неприятна развръзка ще бъде избегната от останалите играчи, които решат да поставят себе си над клуба.

profittips-the best football tips

Пламен Андреев, Марин Петков, Асен Митков и Джавад Ел Джемили се представят не само много добре за годините си, но и постоянно привличат внимание от страна на скаутите, които следят изкъсо родното първенство. Според „Трансфермаркт“ двама от тях може да бъдат продадени за над 1 милион евро. Това са Пламен Андреев, който е оценен на 1,8 евро, както и Марин Петков – 1,5 млн. евро.
Засега там са поставили еднаква цена на Ел Джемили и Митков – от по 600 000 евро. Със сигурност обаче и за двамата може да се търсят повече пари.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker