ЦСКА-София

Нестор Ел Маестро дава почивка на своите футболисти

Футболистите на ЦСКА получиха почивка днес от треньора Нестор Ел Маестро, след като в последните няколко дни бяха подложени на интензивни натоварвания на базата в Панчарево.

profittips-the best football tips

В четвъртък и петък те тренираха двуразово, а в събота и неделя заниманията също бяха изморителни. Тимът се събира отново утре следобед, когато започва подготовка за следващия си шампионатен двубой.

profittips-the best football tips

ЦСКА приема Етър Велико Търновона „Армията“ в събота, 25 ноември, от 17:30 часа .“Червените“ посрещнаха паузата в първенството като лидери в класирането и ако спечелят останалите си три мача до края на годината срещу „болярите“, Славия и Лудогорец, ще зимуват на върха в Първа лига.

profittips-the best football tips

В програмата на ЦСКА има и осминафинален мач за Купата на България – гостуване на Янтра Габрово или Славия. Двубоят е насрочен за 5 декември.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker