ТОПФутболЦСКА-София

Нестор Ел Маестро: Не беше най-доброто ни представяне, но нека се фокусираме върху позитивите

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след двубоя с Локомотив. Той призна, че тимът не е изнесъл най-доброто си представяне през настоящия сезон.

profittips-the best football tips

„Не беше най-доброто ни представяне през сезона, второто полувреме беше трудно за нас. Искаме да се фокусираме върху позитивите от днес. Пета поредна победа, суха мрежа и най-важното още три точки.

profittips-the best football tips

Не виждам подобрение, защото миналата среща вкарахме 4 гола, а днес един. В друг ден може би щяхме да вкараме положенията си и да направим мача по-лесен.

profittips-the best football tips

Трудно ще е да се справим без него. Той е втори капитан и е важен играч. Съставът ни обаче е добър и ще намерим начин. Доволен съм от Густаво Бусато, най-добрият вратар в лигата. Емануел Шакич също се справи солидно днес.

Следващата среща от първенството срещу Локомотив Пловдив ще е много трудна. Трябва да се подготвим за тях специално, въпреки че нямаме много време.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker