ТОПФутболЦСКА-София

Нестор праща на скамейката едно от новите попълнения в ЦСКА

Последното попълнение в състава на Ел Маестро – Емануел Шакич отново ще седне на резервната скамейка за днешното гостуване на Славия. Той бе сред титулярите в последния кръг срещу Етър, но бе заменен още на почивката от Матиас Фаетон.

profittips-the best football tips

32-годишният австриец все още не успява да се наложи като основна фигура на „Армията“, макар че получава много шансове за изява от Нестор Ел Маестро, с когото са работили заедно в Щурм Грац.

profittips-the best football tips

В титулярния състав за днешния мач се завръща капитанът Амос Юга, който не игра срещу Етър заради наказание за натрупани жълти картони, както и Фаетон. Националът на Гваделупа бе резерва в предишния кръг, най-вече заради нарушения му тренировъчен процес покрай ангажиментите със представителния тим на страната, за който вкара два гола.

profittips-the best football tips

Срещу болярите той влезе в ролята на ляв халф, а не е ясно дали днес Нестор Ел Маестро ще го използва отново в средата на терена или на върха на атаката, където да измести един от титулярите измежду Дюкенс Назон и Майкъл Естрада. Треньорът не възнамерява да прави промени в защитната линия на армейците.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker