Локомотив (София)НационалиПърва лига

Нетрадиционно! Локомотив София организира контрола с младежкия национален отбор на България

Локомотив София ще изиграе интересна контрола в паузата за националните отбори в края на март. „Червено-черните“ ще срещнат именно национален тим. Съперник на столичаните железничари ще е съставът на България до 21 години.

profittips-the best football tips

Тогава младежите ни нямат официален двубой от евроквалификациите. Затова и селекцията, водена от Александър Димитров, се е съгласила да играе с Локо София. Мачът ще е на 21 март (четвъртък) на стадиона в „Надежда“.

profittips-the best football tips

Пет дни по-късно, на 26 март (вторник), младежките ни национали гостуват на Полша и контролата с „червено-черните“ ще е генерална репетиция за сблъсъка.

[adsе]

Очаква се до дни селекционерът Александър Димитров да обяви списъка с избраниците си за тези два двубоя – с Локомотив София и Полша.

Младежите ни са на трето място в квалификационната си група с 9 точки от шест двубоя. Германия и поляците имат по 12 пункта, но съответно след четири и пет мача.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker