Извън БългарияПърва лигаФутболЦСКА 1948

Нидерландски гранд идва в Бистрица за младите надежди на ЦСКА 1948

Представители на нидерландския гранд Аякс Амстердам ще присъстват на днешния мач от 29-ия кръг на Първа лига, между ЦСКА 1948 и Локомотив София. Заедно с тях на трибуните ще бъдат мениджъри, които работят с три клуба от Западна Европа. Апетитите на футболните агенти са насочени към някои от младите футболисти на „червените“ от Бистрица, твърди „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Най-голям е интересът към Мартин Бойчев. Едва 16-годишният офанзивен халф, който записа дебют в Първа лига, е юноша на Левски. Бойчев е внук на „синята“ легенда Михаил Вълчев.

profittips-the best football tips

Играчът на ЦСКА 1948, който получава шанс основно във втория отбор на „червените“, може да последва съдбата на друг голям талант, Марсел Бибишков, който премина в Ювентус. Синът на Крум Бибишков се представя страхотно в младежките формации на „бианконерите“ и вече ниже доста голове.

profittips-the best football tips

Интерес от грандове от чужбина има и към други млади от ЦСКА 1948 – Росен Божинов, сина на Валентин Илиев – Теодор Иванов, Симеон Василев, както и към вратаря Петър Маринов. В последно време тримата са твърди титуляри в отбраната и оставят приятни впечатления с играта си, въпреки че тимът е в негативна поредица от мачове без победа.

Марто Бойчев дебютира на 15 години в професионалния футбол, влизайки като резерва в срещата за Суперкупата на България срещу Лудогорец на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. Миналия четвъртък в мача срещу разградчани за първенство той се включи от пейката през второто полувреме и загатна за своя потенциал с няколко прекрасни отигравания и определено игра със саничувстие, въпреки крехката си възраст.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker