ЦСКА-София

Никодимов: Не е нормално това! Да излязат и да кажат кой е собственик на ЦСКА

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели коментира най-актуалните процеси в любимия си клуб след разочароващите резултати на „червените“, които дори няма да играят в евротурнирите, преследвайки титлата и Купата на България.

profittips-the best football tips

„Всичко вече е минало. Искам да знам кой е нов собственик на отбора. Да излязат и да кажат. Не е нормално това. Едно изказване ще е хубаво да има. Не мога да кажа кой трябва да бъде нов треньор. Трябва да е сериозен човек, който ще направи това, което трябва. Всеки, който дава пари ще се стреми да направи нещо хубаво. Ясно е, че ще се стреми към нещо добро. Сегашните играчи трябва да ги разпуснат. Може да останат българите и още някой от качествените играчи, но като цяло повечето от чужденците нямат качествата за отбор като ЦСКА. Нямат нужната класа за този клуб. Целите са високи и те не могат да ги изпълнят.

Тук трябва да има успехи и трофеи. Това е положението. Ясно е, че Стамен Белчев няма да остане начело. Треньорът винаги е виновен за резултатите. Независимо от това, че не е правил селекцията и подготовката. Понякога така се случва. Такава е орисията на треньора и той винаги е потърпевш. Щом се е съгласил, значи е готов да работи с това, с което разполага като играчи. Някои треньори поставят условия за селекция и държат да има подобрение в състава. Той идва на заварено положение. За него беше чест да води ЦСКА. Не вярвам да остане.

profittips-the best football tips

Нормално е да се сложат нови хора. Трябва да има някой човек, който да ги посъветва. Не бива да се месят новите собственици в работата на треньора. Независимо кой е той. Дано няма задкулисни игри. Може би ЦСКА пречи на някой. Не съм сигурен, че е така но подозирам, че го има и това. Футбола в България е в много тежко състояние.“, заяви легендата на „червените“ пред „Мач Телеграф“.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker