Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов: Геройска игра на момчета в тази среща, успехът ни е много ценен

Старши треньорът на Левски – Николай Костов говори след успеха с 2:0 над Славия. Той похвали футболистите, които играха почти цял двубой с човек по-малко.

profittips-the best football tips

„Още в началните минути на мача бяхме добре разпределени по терена и доминирахме тотално. Точно, когато очаквахме да отбележим гол – получихме червен картон. Не сме давали указания на играчите да играем защитно. Играхме балансирано и вкарахме гол, а от там започнахме да играем по-умно. Геройска игра на момчета в тази среща, успехът ни е много ценен.

profittips-the best football tips

И друг път сме играли с тази система. Асими Фадига беше един от най-активните ни играчи преди да получи червен картон, който обаче ни промени сметките. Славия си намери положенията, играха много добре, радвам се, че пропуснаха най-чистото си положение.

profittips-the best football tips

Ние сме на такъв етап, в който трябва да работим да бъдем по-устойчиви в моментите, в които отнемем. Развивам доста рискован стил на игра, доволен съм от играчите, защото се влагат максимално в тренировъчния процес и мачовете.
Всички мачове са важни, но дербитата са по-специални. Надявам се да се подготвим добре. Младите ни играчи са много добре дисциплинирани и се надявам да се възстановим максимално за следващия мач и да играем на ниво“, завърши Николай Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker