Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов: Дойдохме за победа, но не беше като със Славия

Треньорът на Левски Николай Костов говори след края на двубоя между тима му и този на Лудогорец, загубен с рекорден за Левски резултат, какъвто „сините“ са записвали за последен път през сезон 1995/96 от тима на Нефтохимик, гостувайки на стадион „Лазур“. Той призна, че двубоят се е различавал от предходния със Славия и макар да са дошли за победа, нещата не са се получили.

profittips-the best football tips

„Много равностойно игрово първо полувреме, получихме гол в началните минути на първото полувреме, а след третия гол мачът приключи. Слабостите в този мач са от статичните ситуации, получихме три гола от тях. Дойдохме смело да играем за победа, може би не избрахме подходящия начин да се противопоставим на Лудогорец, поздравявам ги за победата, поздравявам нашите футболисти за първото полувреме.

profittips-the best football tips

Левски би трябвало да е силен и когато се защитава, и когато атакува от статични ситуации. В някои играчи се получи някакво физическо изтощение, не беше като със Славия, не успяхме да освежим играта със смените. Умишлено сменихме Карлос Охене, за да не получи червен картон, имахме притеснения да не би да няма да съберем отбор за следващия мач. Надявам се Фабио Лима и Асен Митков да са възстановени за следващия мач.

profittips-the best football tips

Феновете, както обикновено, поддържат отбора, направи ни изключително впечатление и им благодаря. Ще видим тепърва как ще ни се отразят петте допуснати гола.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker