Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов е доволен от формата на един от новите ирачи

Треньорът на Левски Николай Костов е впечатлен от формата на най-новото попълнение на „сините“ нападателят Франсиско Евертон. Той пристигна на „Герена“ миналата седмица.

profittips-the best football tips

Столичани подписаха с него малко преди затварянето на трансферния прозорец на 29 февруари, като го представиха официално на 1 март. Той е преотстъпен при сините до края на годината, като клубът има опция да го откупи от бразилския Мирасол.

profittips-the best football tips

Той има 4 официални мача зад гърба си в щатското първенство Паулиста 1, въпреки че в нито един двубой не започна титуляр. Сините планират да го ползват като ляво крило. В тренировките до момента Евертон показва завидно самочувствие и се нагърбва и с изпълненията на статичните положения. В момента от корнери за Левски центрират Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков. Преките свободни удари пък са бити от Галчев. Той дори отбеляза по този начин при домакинския успех с 4:0 над Арда.

profittips-the best football tips

От „Герена“ се надяват, че ще могат да картотекират новия бразилец още за неделното домакинство на Крумовград. Ако това се случи, той със сигурност ще попадне в групата за сблъсъка.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker