Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Николай Костов изведе Левски на тренировка

Отборът на Левски бе изведен от старши треньора Николай Костов и неговия щаб за редовна тренировка на „Герена“. Наставникът на „сините“ и неговите асистенти продължават с подготвителните занимание преди домакинския двубой от 33-ия кръг на Първа лига срещу Черно море, който ще се играе в неделя на стадион „Георги Аспарухов“.

profittips-the best football tips

Добрата новина е свързана с младежкия национал Асен Митков, който вече тренира наравно със своите съотборници и ще бъде на разположение за мача с „моряците“. Той отсъства от терените почти два месеца, след като се контузи при гостуването на Етър в средата на месец март.

profittips-the best football tips

На този етап не става ясно дали Николай Костов е разговарял с мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков, който също е на стадиона. Той обаче не е бил при отбора и не присъства на тренировката, твърдят колегите от „dsport.bg“‘.

profittips-the best football tips

Вероятно срещата между собственик, треньор и други хора от ръководството на тима ще се проведе след днешното занимание. Спекулациите за въпросния разговор нарастват, тъй като Николай Костов обяви на своята пресконференция, проведена на 1 май, че след празниците ще се види с Наско Сираков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker