Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Костов няма да подава оставка, извини се за поведението си след мача с ЦСКА

Старши треньорът на Левски – Николай Костов дава извънредна пресконференция, която започна в 15:00 часа.

profittips-the best football tips

„Сядам пред вас приятелски и добронамерено, за да не остане с впечатление, че Костов се укрива. Вчера имахме тренировка в залата и не се укриваме. Сега е моментът да се извиня за агресивното поведение след мача с ЦСКА. Винаги съм се старал да бъда коректен с вас“, започна Костов.

profittips-the best football tips

„Има неща, които като увод на тази пресконференция да кажа, че съм много засегнат от много неща, които се случиха. Всичко това се случва, когато преживяваме загуби и имаме слаби резултати. Тежестта пада върху треньора и аз съм поел отговорност“.

profittips-the best football tips

„Засегна ме изтичането на някаква информация, което е внушение на левскарската общественост, че Костов и някои от футболистите са имали пререкания на полувремето срещу ЦСКА. За това сядам за да опровергая тази неистина“, заяви с категоричност той.

„Другото, което изключително много ме афектира е, че се иронизира играта на Левски. Иронията е „романтичната игра на Левски“. За романтичната игра е моя идея и при първите разговори със Сираков го попитах дали знае с какъв футбол се занимавам аз“.

profittips-the best football tips

„Искам-не искам трябва да се върна назад към първите ми месеци. В първите пет месеца работих с един отбор, а през вторите пет с друг“.

profittips-the best football tips

„Няма от какво да се гордея от тези 10 месеца, но не се срамуваме, тъй като вие сами проследихте в периода, в който работихме заедно, че не всичко беше толкова лошо, колкото излиза в обществеността като внушения“.

profittips-the best football tips

„В моменти, в които изпитвахме някакви затруднения веднага настъпваше някаква атака, която естествено повлия на психиката на футболистите и на всички, които се занимаваме с играта на отбора“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker