Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Николай Костов обяви кой ще пази срещу Черно море

Старши треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди гостуването на „сините“ на Черно море. Двубоят на стадион „Тича“ е утре, 13 април, от 20:15 часа. Предводителят на столичани сподели, че Иван Андонов е най-вероятно да бъде и утре вратар на тима.

profittips-the best football tips

„Рецептата сме я дали на футболистите. Много трудно се играе на Тича. Всички знаят това. Включително и лидерите в шампионата. Знаем срещу кого се изправяме и сме се настроили да използваме всички наши възможности да победим в този мач въпреки трудностите, които имаме в този момент“, заяви Костов.

„Имаме доста играчи, на които няма да можем да разчитаме. Ще направим един списък и ще ви го кажа, за да съм точен. Не съм разговарял с доктора. Мисля, че психическото състояние няма как да е добре след тези загуби. Трябва да се отърсим. Колкото по-бързо излезем, толкова по-добре. Знаем стойността на този мач.

profittips-the best football tips

Ще търсим победа, за да подобрим физическото състояние. Имаме контузени основни играчи. Дълъг период от време не са с нас. Ще направим всичко възможно, за да се завърнат и да имаме повече опции. Физиката няма да пада при натрупваме на умора в едни и същи играчи, а да бъде разпределена поравно“.

„Не мисля за Илиан Илиев, а за противодействието, което моят отбор може да даде на Черно море. С него се уважаваме. Нямам търпение да разговаряме на тема футбол с него. Има какво да си кажем. В нашия отбор винаги има български футболисти, за разлика от ЦСКА и Лудогорец. Развиваме си играчите от школата, което е в интерес на Илиан Илиев и на българския футбол“.

profittips-the best football tips

„Винаги, когато губиш, настъпва игрова криза. Не намерихме играта си в последните 90 минути и то срещу ЦСКА. Точно тези, които очаквахме да не се поддадат на напрежението, точно те се поддадоха“, сподели Костов.

„Андреев не е загубил титулярното си място. Иван Андонов е най-вероятно да бъде и утре вратар. Ще е неправилно, ако го сменим след първата и единствена грешка, която е допуснал. Поемам цялата отговорност, не вината за това, което се случи с Иван.

„Не е момента да разговаряме на тема моя договор. Ще обсъдим между нас какви са възможностите. Това беше година на преодоляване на много трудности. Ние все още работим в режим на протест, който започна седмица преди началото на сезона. Мисля, че всички футболисти се представят достойно и тези, които заминаха. Те помогнаха на клуба да облекчи клуба финансово. Не искам да разговарям за моя договор и на този на колегите. Нека изчакаме това „скоро“ и тогава ще говорим“, коментира Николай Костов изказването на Наско Сираков, че ще му бъде предложен нов договор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker