Левски (София)Първа лигаФутбол

Николай Костов проведе дълъг разговор с футболистите на Левски, трима под въпрос за Берое

Старши треньорът на Левски Николай Костов, проведе близо 20 минутен разговор с футболистите преди днешната тренировка.

profittips-the best football tips

Асими Фадига и Асен Митков пропуснаха заниманието. Младежкият национал на България проведе индивидуална тренировка във фитнеса. Друг състезател в лазарета Фабио Лима тренираше самостоятелно бегови упражнения на съседния терен. Участието и на тримата в предстоящия мач с Берое остава под въпрос

profittips-the best football tips

Добрата новина за „сините“ е, че Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап подновиха тренировки, след като бяха с вирусни заболявания миналата седмица и не пътуваха с отбора за Варна, където Левски загуби с 1:3 от Черно море. Единственият трайно контузен остава Илиян Стефанов. Неговата контузия е много тежка и възстановяването му ще отнеме поне няколко месеца.

profittips-the best football tips

Левски приема Берое в мач от програмата на последния 30-ти кръг на Първа лига. Двубоят е на стадион „Георги Аспарухов“ е в събота от 20:15 часа. Дотогава отборът, воден от Николай Костов ще проведе още три тренировъчни занимания.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker