Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов: Съжалявам пред феновете, поемам цялата отговорност

Треньорът на Левски Николай Костов говори след края на „Вечното дерби“, загубено с 0:2 от тима му. Той пое отговорност за загубата на двубоя и се извини на феновете на „сините“.

profittips-the best football tips

„Мога да кажа, че това, което очаквахме от ЦСКА и играта им беше точно каквото очаквахме. Тяхната игра е базирана на дълги подавания, единоборства и втора топка. Отговорихме на това много добре. Но са две основните причини за загубата. Едната е, че в предни позиции не създавахме необходимото напрежение и губехме бързо топката при нашите атаки. А втората се крие в гола, който получихме.

Нямам никакво усещане за пренавиване. Играчите бяха концентрирани и отговорихме на играта, която очаквахме. Да, нямахме необходимата скорост в атака. Липсваха ни остриетата.

Това е мое решение за включването на Иван Андонов в състава. Сигурно са изморени футболистите, след като са бягали 90 минути. Няма как да не са изморени. Това е причината, бягаха 90 минути, после борба, втора топка.

profittips-the best football tips

За бъдещето какво да се хвана. Трябва да сме благодарни на това, което имаме. Имаме млади играчи, надяваме се те да променят нещата в нашия отбор. За това трябва да сме благодарни. Не трябва да се правят сериозни отрицателни изводи, въпреки че знам какво е в душите на играчите ми. Видях как преживяха тази загуба. Мисля, че е въпрос на време и се радвам, че има време да се отърсим от този мач. Знам какво да очакваме от тук нататък. Заради това не исках да губим мача, защото сега ще се появяват критики. Няма как да не влизат играчите по сайтове и да не четат неща, които няма да им харесат. Но трябва да преживяват тези моменти. Състоянието на нашия отбор в момента е под нашите възможности.

Ще се постараем в тази седмица да подготвим играчите. Знаем какво ни очаква срещу Черно море. Те са един от най-добрите домакини. Съжалявам пред феновете, поемам цялата отговорност“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker