Други отбориДЮШФутбол

Николай Митов похвали футболистите си: Две момчета бяха на матура в шест сутринта, дойдоха 30 минути преди мача…

Отборът на Септември спечели гостуването си на Монтана с 2:0 в мач от 33-ия кръг на Втора лига. Головете, които подпечатаха трите точки за столичани, бяха дело на Борислав Маринов (16) и Николай Дросев (90).

С този успех отборът, воден от Николай Митов, държи съдбата си в собствените ръце, като е на крачка от завръщане в Първа лига. „Винено-червените“ имат две точки повече от третия Марек, кръг преди края, а в последната седмица на сезона посреща изпадналия Черноморец Балчик.

profittips-the best football tips

След края на мача на стадион „Огоста“ Николай Митов сподели, че двама от неговите възпитаници са държали матура в ранните часове на деня и са пристигнали половин час преди началото на срещата. Става въпрос за автора на първия гол Борислав Малинов и Кубрат Йонашчъ.

„Искам да поздравя футболистите за тактическата дисциплина, за вложения труд, така се постигат победи. Двете момчета, Кубрат и Боби Маринов, специално ги поздравявам, защото тези момчета в 6 часа са отлишли на матура до 12 часа. Дойдоха 30 минути преди мача и изиграха едно полувреме. Хвърлиха се и така трябва да бъде! Училището със спорта. Мъже“, заяви наставникът на Септември София.

Снимка: Фейсбук

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker