Други отбориПърва лигаФутбол

Николай Митов: Септември трябва да играе в „А“ Група! Отборът помага на българския футбол

Старши треньорът на Септември София Николай Митов сподели впечатленията си от спечелената промоция за Първа лига. Завръщането сред най-добрите български отбори стана факт след домакинска победа с 3:0 над Черноморец Балчик.

„Доволен съм. Целта беше Септември да победи и да влезе в „А“ Група. Имаше леко притеснени през първото полувреме, но през второто всичко си дойде на мястото и след първия гол беше лесно“, категоричен бе той.

profittips-the best football tips

„Имаше колебание в отбора. Аз от отбора съм доволен, защото взе много стратегически точки. Тези мачове, един ако беше загубен, можеше дори бараж да не играе Септември. Целта е изпълнена, спечелихме промоция, това беше уговорката“, изрази задоволство Николай Митов.

„Винаги щях да дойда. Имам топла връзка със Септември. Този отбор трябва да играе в „А“ Група. Септември помага на българския футбол. Бях сигурен, че ще влезем в „А“ Група, нямах и грам съмнение, но беше трудно“, анализира предводителят на „винено-червените“, който бе начело на тима в последните 5 мача.

profittips-the best football tips

„В момента нищо не мисля, защото моята уговорка беше за тези пет мача, не мога да говоря без да съм коментирал. Всичко е разговори. Не ми е за първи път да съм тук“, сподели Николай Митов за бъдещето си в клуба.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker