Левски (София)ТОПФутбол

Николай Михайлов изпратен с шпалир, ето какво каза на раздяла!

Николай Михайлов беше изпратен с шпалир от футболистите и щабовете на двата отбора. Той беше заменен в 13-тата минута на двубоя с Лудогорец като минутата беше избрана в чест на номера на фланелката му. Преди началото на срещата съотборниците му тренираха със специални екипи в негова чест.

„Емоциите са много смесени, искам да благодаря на феновете и на клуба. Благодаря на хората, които ме изпратиха. Обичам ги и ще ми липсват. Само съм си мечтал за този момент. От този клуб тръгнах, за мен беше важно тук и да завършва кариерата си. Казвам довиждане, а не сбогом.

Искам феновете да обичат клуба, както го правят. Хванах тежък период за клуба, надявам съм да съм успял да помогна, с каквото мога. Трябва да се реваншираме през следващия сезон с по-добри резултати. Сега е време за семейството ми и ще видя какво ще правя занапред“, бяха прощалните думи на Николай Михайлов с клуба и феновете на Левски.

А ето и как протече изпращането на Николай Михайлов:

Видео: Vbox.com, канал gongbg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker