Първа лигаТОПФутболЦСКА 1948

Николай Панайотов: Такава грешка няма и в детския футбол, напуснаха ни голмайстори, но имаме качество

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов бе видимо разочарован от късно допуснатото изравнително попадение и изпуснатата победа на неговия тим. Младият наставник заяви, че в отбора му има достатъчно качествени състезатели, въпреки напусналите основни футболисти през зимата и най-вече капитанът Ивайло Чочев, който премина в Лудогорец преди няколко дни.

„Естествено, че съжаляваме. Най-вече съжалявам за пропуските. Недобре изиграните ситуации пред вратата на Етър. Такава грешка в 90-ата минута няма и в детските формации. Не мога да разбера как е възможно да направим такава грешка за гол, за дузпа“, сподели Панайотов.

profittips-the best football tips

„Ако бяхме отбелязали бързо втори гол, може би щяха да се успокоят нещата. Етър вкъщи затруднява доста отбор. Публиката ги подкрепяше. Аз лично не виждах как няма да успеем да победим. Имахме ситуации. Второто го почнахме по по-добър начин.“

profittips-the best football tips

„Може би в завършването на атаките. Имаме ситуации, но дали последното подаване или завършващият удар – това ни липсва. И с Лудогорец гол от дузпа, и днес гол от дузпа. Това натежава и трябва да се вземат мерки“, коментира той. 

„Надяваме се Евгений Сердюк постепенно да навлезе. Мисля, че е почти готов. Надявам се да имаме типичен централен нападател и му пожелавам бързо да влезе във форма.“

profittips-the best football tips

„Да, напуснаха ни футболисти, които са голмайстори. Но и останалите играчи са добри, които играят на техните позиции. Смятам, че имаме качество. Надявам се отборът да надгради като начин на игра, а и в атака, но трябва да намалим дефанзивните грешки.“

„Мисля, че трябва да си затвърждаваме игра. Днес видях успокоение при 1:0. Започнахме да приемаме играта, не ми хареса. Не сме го поставяли като приоритет. Надявам се да изглеждаме по-добре“, заяви Панайотов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker