Извън БългарияЛевски (София)Футбол

Нова оферта пристигна на „Герена“

Tурският елитен Фатих Карагюмрюк е изпратил оферта за един от асовете на Левски Джавад Ел Джемили. Предложението е на стойност малко под 1.5 млн. евро и е пристигнало на „Герена“ около 20  февруари. 

profittips-the best football tips

От истанбулския клуб са уточнили, че то е валидно до средата на юли. Освен това на мароканския футболист се предлага и отлична заплата. 

21-годишният Ел Джемили е голмайстор на Левски през този сезон с 8 попадения, колкото има и Рикардиньо. Той се е отличил и с четири асистенции. Много е вероятно роденият в Барселона футболист да бъде продаден след края на сезона, особено ако „сините“ не се класират за евротурнирите. 

profittips-the best football tips

Ел Джемили беше привлечен на „Герена“ през февруари 2023 година от Станимир Стоилов. Той дойде от Акритас Хлорака, като кипърският клуб запази 40% от негов следващ трансфер. 

Фатих Карагюмрюк води сериозна битка за оцеляване в турската Суперлига. Отборът, ръководен от Толунай Кафкаш, е в зоната на изпадащите с 30 точки. 

profittips-the best football tips

„Гонг“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker