Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Нова политика в ЦСКА! Ето от къде ще се купуват нови футболисти

Спортно-техническото ръководството на ЦСКА възнамерява да смени трансферната политика, пише „Тема Спорт“.

profittips-the best football tips

От Борисовата градина възнамеряват да се насочат към нов пазар за чуждестранни попълнения. „Червените“ най-вероятно ще се ориентират към Испания, където има доста добри опции, особено в Ла Лига 2, които да доведат до вдигане на качеството на тима.

profittips-the best football tips

Лъчезар Танев е спряган за влизане при червените под някаква форма, а той в Испания е с много контакти. Преди време от испанския пазар се възползваше и Лудогорец.

profittips-the best football tips

Досега червените залагаха основно на Южна Америка – предимно Колумбия и Бразилия, а в последно време и Норвегия. За момента за входящ трансфер бе спрегнато името на Аласана Мане. Гамбийският национал, който у нас рита за Етър през 2018/19, сега е част от датския Одензе. Той обаче има сериозна история именно на испанския пазар. Юноша е на Барселона, играе в Академията и за Б отбора, а после бе и в Сабадел, както и в полския Гурник Забже.

Червените ще търсят подсилване във всички линии. Селекцията се очертава да е мащабна. Сигурно ново попълнение е Иван Тасев от Пирин, който има подписан предварителен договор за три години с армейците. Именно младото крило вкара победното попадение за орлетата при 2:1 над ЦСКА в последния мач на Нестор Ел Маестро.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker