Първа лигаФутболЦСКА-София

Новият треньор на Арда за 1/4 финала с ЦСКА: Надявам се да има импулс, но не мога да го гарантирам

Арда представи официално Николай Киров като треньор на тима. Дебютът му ще бъде в двубоят от 1/4 финалите за „Купата на България“ срещу ЦСКА. Киров говори в ефира на „Дарик радио“ едва няколко минути след като подписа с тима от Кърджали.

profittips-the best football tips

„По принцип, след като получих предложение, не съм се двоумял. Нещата приключиха положително в преговорите. С голяма част от състезателите съм работил. Познавам обстановката. С новите ръководители сега се запознах. Целите си остават – атакуваме първата шестица или бараж през седмото място.

profittips-the best football tips

Не мисля, че ще има нещо лесно оттук нататък. Концентрираме се и се надяваме да изпълним целите си. Имахме разговори за нови състезатели, евентуално може да има още един напускаш с трансфер.

profittips-the best football tips

Имах възможност да наблюдавам ЦСКА, утре ще запозная състезателите. Надявам се да има импулс, не може да се гарантира това. Надявам се да е положителен импулс.“

profittips-the best football tips

Тимът на Арда обяви, че договорът на опитният спецалист е за година и половина. Негов помощник ще бъде анализаторът на Илиан Илиев в националния отбор – Атанас Рибарски. Кондиционен треньор ще бъде Антон Дончев, а треньор на вратарите – Тодор Попов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker