Първа лигаФутболЦСКА-София

Ново име в треньорската въртележка на Първа лига

Вчера ви съобщихме, че в Първа лига се задава интересна треньорска въртележка, при която е възможно няколко клуба да си разменят треньорите. Появи се ново име на наставник, което може да се включи в тази рокада след като по-рано днес Николай Костов също се оказа потенциално замесен.

ЦСКА продължава да си търси треньор и един от вариантите за такъв се оказва треньора на Локомотив Пловдив Александър Томаш. Той се явява конкуренция за поста на смятания за фаворит Любо Пенев.

profittips-the best football tips

От „Армията“ могат да заложат и на чужденец, както и да оставят Стамен Белчев, макар последното да изглежда слабо вероятно. Спортните директори в клуба обявиха две цели след назначението му – спечелване на Купата на България и участие в Лига Европа, които вече са невъзможни за постигане.

Крайното решение ще бъде взето след изиграването на двубоите с Крумовград и Черно море, в които тимът на ЦСКА ще се опита да се класира за евротурнирите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker