Левски (София)ТОПФутбол

Нов договор за нападател на Левски?

Билал Бари направи отлични изяви в контролата със Спортист (Своге) вчера на „Герена“. Феновете на „сините“ вярват, че именно той може да бъде ключова фигура в предстоящите мачове в първенството.

profittips-the best football tips

Той вкара попадението за победата с 1:0 в 39-ата минута, а освен това издържа на терена от първата до последната минута. Защото този мач имаше особено значение за него – нов договор със „сините“. Поне до следващото лято. Настоящият му изтича през лятото и от „Герена“ не бяха склонни да го продължат, ако той не докаже, че на на него може да се разчита, както се случи вчера.

profittips-the best football tips

Както е известно, това бе първият мач на Бари от есента на 2022 година, когато се контузи преди дербито с Локомотив Сф (2:3). Последваха две операции, а между тях и лечение в Германия.

profittips-the best football tips

Така французинът с марокански корени навъртя 565 дни в надежди преди наистина да се завърне на терена. Макар и в контрола, пише „Мач Телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker