Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Нов трансферен удар на „Армията“!

ЦСКА-София е близо до това да осъществи нов много силен трансфер. „Червените“ са се прицелили в 19-годишният гамбийски национал – Мухамед Джоб.

profittips-the best football tips

Самият халф заяви, че има желание да се присъедини към „армейците“, но за да се случи това предстоят преговори с „червения“ клуб и неговите агенти.

profittips-the best football tips

„Искам да дойда в ЦСКА, но в момента преговорите се водят от моите агенти и все още нищо не е потвърдено. Предстои ми среща с тях“, заяви Джоб.

profittips-the best football tips

В неделя африканският журналист Фодай Мане, който първи съобщи за трансфера в Борисовата градина на друг гамбиец – Сейни Санянг, обяви, че червените са отправили оферта за Джоб. Той също като новият №3 на ЦСКА игра на световното първенство до 20 г., което се проведе наскоро в Аржентина.
Халфът взе участие в два мача в груповата фаза – срещу Франция (2:1) и Южна Корея (0:0). Гамбийците стигнаха до осминафинал на надпреварата, където отпаднаха от бъдещия шампион Уругвай.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker