Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Нов трансферен удар по оста Левски – Лудогорец, „орлите“с умопомрачителна оферта

През лятото Сонко Сундберг акостира от Левски в Лудогорец, а трансферът му предизвика разноцветна палитра от мнения и емоции. Оказа се, че в трансферния списък на Георги Дерменджиев присъства и името на капитана на „сините“ – Андриан Краев, научи TribunaSofia.bg.

profittips-the best football tips

На „Герена“ продължава сагата около подписването на нов договор с национала. През изминалата седмица дори Наско Сираков потвърди новината, че на него и Жереми Петрис са предложени контракти със значително по-добри финансови условия.

profittips-the best football tips

Краев за момента обаче не дава положителен отговор на Левски, а Лудогорец следи изкъсо ситуацията. От разградския клуб са се свързали с представители на полузащитника и са предложили невероятно за българския стандарт месечно възнаграждение в размер на 25 000 евро, твърди TribunaSofia.bg.

profittips-the best football tips

Капитанът на „сините“ все още не дава ясен отговор какво е окончателното му решение, което вбесява ръководството и феновете на Левски. От няколко мача насам националът бива бурно освиркван от част от привържениците, а цялата ситуация изглежда влияе и на формата му. В мача с ЦСКА 1948, миналия вторник, Николай Костов реши да го остави на резервната скамейка.

Лудогорец от своя страна е във фаза на изчакване. На „Хювефарма арена“ се обсъждат два варианта, свързани с Краев. Единият е той да бъде закупен на момента, а другият – да изчакат до Нова година, когато ще имат възможност да преговарят свободно с него, тъй като договорът с Левски му изтича през лятото. При втория случай „орлите“ ще могат да си осигурят подписа му, без да е необходимо да плащат трансферна сума.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker