Други отбориПърва лигаФутбол

Нов треньор в Хебър, ама не съвсем!

Вчера тимът от Пазарджик обяви, че днес ще представи новия си треньор. Оказа се, че новият треньор е същият като стария, но буквално!

И през следващият сезон начело на тима от Пазарджик ще бъде Любослав Пенев. Пенев застана на скамейката на Хебър още през изминалата кампания и успя да съхрани елитния статут на тима.

profittips-the best football tips

Новият-стар треньор на тима говори пред журналистите. Ето какви бяха думите му:

„Лесно се разбрахме. На първо място искам да благодаря на г-н Попов и на президента за доверието, което имат в мен и че искат да продължим заедно. Намираме се на един прекрасен стадион. Скоро ще тестваме новото и модерно осветление. Условията са отлични. Проектът е налице. Искаме да надграждаме, за да се случва това, трябва да има добра инфраструктура. Целите си остават високи и постепенно трябва да надграждаме“.

profittips-the best football tips

„Това не е лесен процес. Предстоят преговори с агенти, футболисти. Остават играчите с договори. Ще направим нова селекция, ще има нови футболисти, но това няма да стане лесно и бързо. Малко съм изненадан от този кратък срок, който имат играчите за почивка и щабовете за селекция. За мен е много рано да започва първенството на 15 юли. Всички стадиони вече имат осветление. Прекалено рано – много малка почивка. Има достатъчно дати да бъдат изиграни мачовете до края на годината. Прекалено къса почивка, надявам се да не е много топло, защото ще има мачове и в 16:00 часа“.

profittips-the best football tips

„По-добър състав, по-добра игра, по-голямо желание за игра – това са много неща. Всичко искаме да надградим. Имаме набелязани футболисти, но не искам да казвам имена. Може да дойдат, може и да не дойдат. Имаме доста време. Ще започнем първенството и започвайки мачовете ще имаме опцията да привличаме играчи. Донякъде е някаква помощ, но има и един минус, тези играчи, които идват е много важно къде са водили подготовка. На всички постове – от 1 до 11“.

„Ще започнем в Пазарджик, после Банско и ще се върнем в Пазарджик. Ще обявим допълнително контролите. Контролите са лесни, но трябва да знаем програмата за първенството. Знаем, че ще се съобразим с евроучастниците, но все пак, ние също искаме да си направим плановете и да се подготвим по най-добрия начин“, завърши Пенев.

Снимка: TribunaPlovdiv.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker