Футбол

Обмислят нови промени във В група

Шефовете на футбола у нас обмислят нови промени във В група. По този начин Югоизточна Трета лига може да бъде с нов формат още от следващия сезон.

profittips-the best football tips

Планира се първенството да бъде разделено на две фази. В първата фаза тимовете ще бъдат разделени на две подгрупи от 11 отбора – едната за Пловдивска, а другата за Бургаска област. Във всяка от подгрупите отборите ще играят по два пъти един срещу друг.

След края на тази фаза ще последва ново делене – първа десетица и втора дванадесетица. Първата десетица ще бъде запълнена с първите пет отбора в класирането от двете предходни подгрупи. Останалите ще са във втората дванадесетица.

Оттук нататък схемата е следната – отборите запазват точковия си актив, но само срещу отборите, с които в момента са заедно. След това те ще играят по два пъти, но само с отборите, с които не са играли към този момент /т.е. „пловдивските“ тимове ще се срещнат с „бургаските“/.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker