Първа лигаСлавияФутбол

Обрат! Славия задържа голмайстора си с нов договор

Голмайсторът на Славия от изминалия сезон Тони Тасев ще продължи кариерата си на стадион „Александър Шаламанов“. Крилото е приело предложението на клуба за нов договор и ще играе с „белия“ екип и през следващия сезон.

profittips-the best football tips

В последните седмици изглеждаше по-вероятно 30-годишният футболист да напусне клуба, но след преговори между двете страни се е стигнала до ново споразумение и Тасев ще играе в Славия.

Преди 2 седмици футболистът загатна, че напуска „белите“ от София с публикация в социалните мрежи, като качи песента „Отиваш си“ в изпълнение на Тони Стораро и Деси Слава от 2003 г.

profittips-the best football tips

Той е част от столичнич клуб от лятото на 2021 година, когато беше привлечен от Монтана със свободен трансфер. През миналия сезон Тони Тасев изигра общо 33 мача за Славия , в които вкара 10 гола и направи 7 асистенции.

Очаква се официално потвърждение от клуба в следващите дни. По план отборът на Славия трябва да започне подготовката си на 14 юни.

„Gong.bg“

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker