бетано казино

ЦСКА-София

Огромна компания пожела да строи новата „Българска армия“

Френска компания заяви желание да участва в строителството на новия стадион „Българска армия“, съобщи „Мач Телеграф“.

Фирмата е една от най-мощните в света в своята област и е имала своя дял в част от изграждането на най-модерния в момента стадион в света – този на Тотнъм. Разговорите засега са на съвсем ранен стадий и евентуалното влизане на французите ще стане ясно около лятото.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Очаква се в следващите няколко месеца да бъде обявена обществена поръчка, в която компанията трябва да участва, както е по закон. Реконструкцията на стадиона се извършва от смесено дружество между ЦСКА и държавата, което прави обществените поръчки за по-скъпите дейности задължителни.

Ако спечели поръчката, френската компания ще взема участие в строежа на „Българска армия“ след завършването на грубия строеж. Българските представители на фирмата вече са се запознали с пълната документация и в момента подготвят предложение, с която ще кандидатстват за участие.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker